RECLAME PRODUCTIES

GRAPHIC DESIGN

FOTOGRAFIE

PRINT

WEBSITES

LOGO'S

WEBDESIGN

HUISSTIJL

ADVERTENTIES

OPVALLEND ONDERSCHEIDEN

JAARVERSLAG

DE VERANTWOORDING

BROCHURES

HET VISITEKAARTJE

HUISOORGAAN

KOM BINNEN

CATALOGI

VERKOOPKANSEN

 

CONTACT

HOME

De beste reclame wordt gemaakt door tevreden klanten.

WAT WIJ DOEN?

       Image-Point is een doeltreffend communicatiebureau. Bij elke opdracht is ons uitgangspunt: hoe kunnen wij uw boodschap zo krachtig mogelijk verpakken? Onze creativiteit en de bewezen doeltreffendheid zijn daarbij de onderscheidende factoren.

 

       Ontwerp  - Drukwerk - “Heeft u die informatie ook op papier?”  Drukwerk geeft mensen vertrouwen. Als iets “zwart-op-wit” staat is het echt. Je kunt er niet omheen. Ondanks de grote rol van digitale media blijft de vraag naar drukwerk daarom onverminderd groot.

 

       Ontwerp  - Advertenties - Een advertentie is vaak de eerste kennismaking met uw doelgroep. Uw boodschap moet dus helder, krachtig en uitnodigend zijn. Image-Point heeft bewezen sterk te zijn in het bedenken van concepten.

 

       Ontwerp  - Specials - Naast brochures, magazines, websites en andere communicatie-uitingen, bent u bij Image-Point aan het goede adres voor relatiegeschenken, kledingbedrukking, vlaggen,  banners, presentatiewanden voor bijvoorbeeld beurzen, autoreclame, reclamezuilen, bewegwijzering, en nog veel meer.

 

ZIJN NIET DE DETAILS

ZIJ MAKEN HET DESIGN

DE DETAILS

Niemand leest advertenties. Mensen lezen wat hen interesseert. Vaak is dat een advertentie.

UW VISITEKAARTJE

      U deelt visitekaartjes uit. Verstuurt een brief. Rijdt in een auto met belettering. Uw huisstijl is een directe weergave van uw onderneming en de kwaliteit waar die voor staat. Telkens weer draagt u die uit en versterkt u uw merk. Van kleur tot letters. Papier tot plastic. Op de bestelwagen of aan een wand. U wilt natuurlijk dat uw (toekomstige) klanten u direct in positieve zin herkennen. Wij ontwerpen herkenning in vorm en in kleur. Met een blijvende impact.

 

 

 

 

WE DESIGN, BECAUSE WE LOVE WHAT WE DO

ONDERSCHEID

      Een logo is meer dan een naamplaat bij de deur. Het is het gezicht van uw onderneming. Het zorgt voor onderscheid en herkenning. Het vertelt iets over uw activiteiten, uw mentaliteit en uw visie. En bovenal: een goed logo raakt je ziel!

 

      Wij werken fulltime ideeën uit en genieten van het proces waarbij iets nieuws wordt gecreëerd. Hier zijn wij. Klaar om uw ideeën vorm te geven. Samen met u. Een nieuwe identiteit. In iedere stijl. Maar nooit saai.

 

 

 

HET WEB DE GROOTSTE INSPIRATIEBRON

IMPACT VAN HET WEB

      Image-Point bedenkt, ontwerpt en realiseert uw visitekaartje op internet. Wij creëren een heldere vormgeving, gebaseerd op uw huisstijl. We zorgen voor evenwicht tussen tekst en beeld. U wilt immers succes met uw site.

 

      Uw wensen vertalen wij in een dynamische website. Een chique uitvoering, een hele eenvoudige, of ....    maak uw wensen maar kenbaar. Wij zorgen in ieder geval voor een optimale combinatie van herkenbaarheid (huistijl), functionaliteit (doelgroep) en technische mogelijkheden.

 

      Digitale fotografie - Wanneer u niet beschikt over (voldoende) fotografisch materiaal voor uw website, kan Image-Point u daarbij van dienst zijn. Wij produceren voor u: productfoto‘s, foto‘s van uw bedrijf, of sfeerfoto‘s voor in uw websites.

 

      Klik op één van de voorbeelden hiernaast voor een eerste indruk.

 

 

 

 

WAAR WIJ GOED IN ZIJN

ENKELE VOORBEELDEN

ENKELE VOORBEELDEN